Spouwmuurisolatie renovatie

Wat zijn jouw voordelen?

knauferkend.jpg
checkzwart.png

Zeer snel én eenvoudig! We klaren de klus al in 1 dag zonder enige verbouwingen of afbraakwerken. 

checkzwart.png

Geluidsisolerend en brandwerend 

checkzwart.png

Energiezuiniger leven met een besparing tot 26%! 

checkzwart.png

Warmtecomfort Spouwisolatie zorgt ervoor dat de warmte veel beter behouden blijft. 

checkzwart.png

Zowel voor renovatie als nieuwbouw! 

checkzwart.png

Snelle terugverdientijd die gemiddeld tussen de 3 en 5 jaar ligt. 

supafil-cavity-wall.jpg

Spouwmuurisolatie

Wat is dat precies?

De meest voorkomende muurconstructie van een woning of een gebouw is de spouwmuur. Dit zijn twee van elkaar gescheiden muren met daartussen een open, lege ruimte (spouw). Deze lege ruimte zorgt voor warmteverlies.

 

Een spouwmuur isoleren geeft uw woning een behaaglijk gevoel en zal uw energierekening verlagen. Spouwmuur isolatie bij nieuwbouw of renovatie

spouwmuur.jpg

Glaswol spouwmuurisolatie

SUPAFIL is een nieuwe generatie glaswol. 

 

Een eerste inspectie met een endoscoop zal aantonen of uw woning voldoende spouwbreedte heeft voor een eventuele uitvoering. Bij het isoleren van een spouwmuur zullen op kruispunten van de voegen gaten van 18 mm in de muur geboord worden volgens een vastgesteld patroon zodoende dat een optimale verdeling kan gegarandeerd worden .

 

De inblaaswol van Knauf isolatie SUPAFIL wordt onder druk ingespoten zodat zelfs de kleinste holtes en kieren netjes opgevuld raken. Voegen worden nadien netjes gevoegd in de kleur van de voeg.

Het resultaat is een thermische spouwmuur isolatie. Gemiddeld genomen kunnen de spouwmuren binnen één dag behandeld worden. Supafil spouwmuurisolatie voldoet aan de Vlaamse eisen, heeft de nodige certificaten om een veilige en duurzame isolatie te waarborgen en is erkend om recht te geven op subsidie. 

 

Knauf SUPAFIL heeft als enige op de markt een CE-label behaald in zijn na-isolatiemateriaal. Doordat de SUPAFIL voor meer dan 80 % uit glas vervaardigd is , kan de leverancier, alsook de uitvoerder garant staan dat de spouw met SUPAFIL volledig blijft ademen! Nieuwe studies doorprikken het fenomeen van de "geventileerde" spouw. Een spouw droogt niet uit door ventilatie!

knauf-supafil-spouwmuurisolatie.png

Kies voor Limburgse ervaring!

stergroen.png
stergroen.png
stergroen.png
stergroen.png
stergroen.png
png_logo@2x.png

Isopower is een vaste waarde binnen de isolatiebedrijven in België, gelegen in Lummen. 

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van thermische en akoestische isolatiewerken helpt ons team van gekwalificeerde vakmensen u graag verder.